S H O P R U L E S Nederlands

De shop regels zijn niet bespreekbaar, uitzonderingen worden niet gemaakt!

ONTWERPEN

 Ontwerpen worden nooit voor de tattoo afspraak doorgestuurd en/of bekeken met de klant. Op de dag van de afspraak wordt het ontwerp besproken met je artiest en kunnen kleine aanpassingen nog besproken worden indien nodig. Indien je volledig van gedachten veranderd over de tattoo dat je graag wenst te laten zetten, moet dit op voorhand besproken worden. Anders zijn we genoodzaakt een nieuw voorschot te vragen en een nieuwe afspraak vast te leggen, vermits het niet mogelijk is een volledig nieuw ontwerp te maken op de dag van de afspraak. 

Wanneer je een afspraak inboekt, bevestig je dat je je tattoo idee zo specifiek als mogelijk naar ons toe gecommuniceerd hebt met de nodige documentatie. Een tattoo design ontwikkelen op basis van je idee is heel persoonlijk, dus we zijn volledig afhankelijk van je input, informatie en documentatie. Kleine veranderingen kunnen gemaakt worden aan het design op de afspraak, maar grote of volledige veranderingen kunnen niet meer gedaan worden. Het maken van een nieuw ontwerp zal een nieuw voorschot vereisen. We houden je voorgaande voorschot dan bij ter compensatie van de tijd dat we in je design gestoken hebben.  

GEEN GEZELSCHAP TOEGELATEN

Tatoeëren vereist concentratie en hygiëne, daarom is het nooit toegelaten om een extra persoon mee te nemen tijdens het tatoeëren. 

We hebben een wachtruimte, maar dit is enkel voor de mensen met een afspraak, vermits de shop reeds lawaaierig en druk genoeg is met enkel de tattoo artiesten en hun klanten. 

Leuven heeft genoeg dingen om te doen, dus wachten is niet nodig. 

KLEDING

Onze shop is gelegen op een drukke shopping straat en we werken met meerdere tattoo artiesten en piercers. 

Het is niet mogelijk om de ruimte volledig af te sluiten, dus breng gepaste kledij mee zodat we kunnen vermijden dat je volledig naakt in de shop moet staan. 

We zijn niet verantwoordelijk voor vlekken en/of ander vuil op je kleding door het tatoeëren, dus doe kleding aan dat vuil mag worden. 

CASH

Wilt u contant betalen, neem dan gepast geld mee!

 

LEEFTIJDSVEREISTE

Minder dan 17 jaar oud, tatoeëren we niet.  

Van 17 t/m 18 jaar tatoeëren wij je alleen als je een ingevuld toestemmingsformulier van BEIDE ouders meebrengt, inclusief een kopie van hun identiteitskaart!
Zonder toestemmingsformulier verliest u uw voorschot en wordt u niet getatoeëerd.
Als een van je ouders niet wil of kan tekenen, kunnen wij je niet tatoeëren.

 

VOORSCHOTTEN

Voorschotten kunnen NIET teruggestort worden. 

Annuleren of verplaatsen van je afspraak is mogelijk, indien dit ruim op voorhand wordt door gecommuniceerd. 

Een voorschot wordt ingehouden indien: 

a. Je niet komt opdagen op je tattoo afspraak

b. Je de afspraak annuleert of wilt verzetten zonder dit minstens 2 dagen op voorhand te laten weten. 

c. Je herhaaldelijk de afspraak blijft verzetten. 

d. Je meer dan 20 minuten te laat aankomt op je afspraak. 

e. Je aankomt op je tattoo afspraak met een een verbrande huid of andere niet op voorhand gecommuniceerde huidaandoeningen.